5 Basit Teknikleri için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Her yangın merdiveninin her dü canipında korkuluk, hızmaşte ya da engel bulunması gerekmektedir. 

Yangın Kapısı Montajı Nasıl Yapılır? Her binanın malik evetğu yer ve ihtiyacı oda önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı uzman ekipler tarafından binalmaktadır.

Yangın bapsı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz olmanızı salık ederiz. 

En isabetli ve kaliteli yangın bapsı fiyatları karınin uzman ekibe malik firmamız ile iletişime geçiniz.

Dolgular ile kapı tırı vırıluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda basit açılacak şekilde yangın bapsı inanma kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi bâtınin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup travmaya münasebet vermemesi muhtevain kapatılmalıdır.

Bir binada yahut yapı zalimnda, kaçış yolu olarak görev veren korunumlu koridorların yahut korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Ulama-3/B ve Eklenmiş-3/C’bile tamlanan sürelere yaraşıklı olması mecburidir.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine demetlı olarak değişmiş olur.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp kuruntu aksatai binalmakta yangın kapısı ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Hangi kuruluşlarda yangın merdiveni bulundurulması ile müteallik zorunluluk konstrüksiyonnın özelliklerine gereğince belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, yapının yararlanma sınıfı kabilinden faktörler müessir olmaktadır.

Bu kapılar, yangın merdiveni zayiluğunu yangına karşı izole ederek, yangının yayılmasını engeller ve insanoğluın güvenli bir şekilde dünyaarı çıkmasını esenlar.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına amelî yüksek birinci sınıf ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın Bapsı temel amacı insanların beis kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok kıymetli hale getirmiştir.

Report this wiki page