En Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Cam yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, cam malzemesinden mefultır ve genellikle modern binalarda kullanılır.

Özellikle yeni imar kanunuyla omuz omuza sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabil kriterler bile çok sıkı denetim altında tutulmaktadır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın bapsı; anatomi sağlamlığını koruyup yangın ve yaman tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Montaj ve Hizmet: Yangın baplarının yakın şekilde monte edilmesi ve muntazam olarak bakımının kuruluşlması önemlidir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Icap bayilerimiz gerekse yangın kapısı elden kabala satış olarak dunda mahal alan illere görev vermekteyiz.

ürkü amerikan bar sayesinde içerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı muhik iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok palas ve hızlı bir şekilde acil çıkış konstrüksiyonlabilir.

Bu noktada özellikle bile yapı sahiplerinin ziyadesiyle kovuşturma etmesi gereken yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, vacip düzenlemelerin yapılması gerekmelidir. Olumsuz taktirde yangınlar çok okkalı insanın hayat ve emtia yitirilmesine da reviş açabilir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da ayn önünde bulundurularak standartlara orantılı halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da strüktürlması gerekmektedir.

Binanın dâhilinden aşağıya muhik inen betonarme merdivenler dışında, çatı haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok pıtrak karşıtlaşılan yangın merdivenleridir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen mimarida imal yazar, montaj ve onarım süreçlerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile uhde hileıyoruz.

Yangın veya evgin keyfiyet vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca tahliye edilmesi için Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Report this wiki page